M2 Reklame & Software

Kære

Året 2014 - hvad har vi i vente?

Alle tegn og forudsigelser peger i retning af bedring - og det ser vi frem til.

Der hersker ingen tvivl om at rationalet, fra den måske overståede finanskrise, må være at vi hele tiden holder et vågent øje med at vi bruger lidt mindre end vi tjener, at virksomheden er trimmet skarpt til - og helt sikkert skarpere end før krisen. Det også betyder lidt færre medarbejderressourcer til en voksende arbejdsbyrde. Og det er næsten blevet hverdag at vi "overkommer" den ekstra indsats der forlanges af os eller går ned i løn for det fælles bedste, for det vigtigste er jo at man har et arbejde.

Work smarter - Not harder

For at byde på lidt ganske gratis inspiration her fra starten af året, finder du nedenfor en række af de ydelser jeg kan tilbyde i retning af work smarter - not harder, måske finder du noget der rammer jeres behov.

Ad Hoc projektopgaver

Køb hele projektgennemførsler, Ad Hoc projektleder/medarbejder udefra, så jeres egen organisation belastes minimalt. Og ja, når projektet er afleveret er projektlederen også færdig. Projektopgaver kunne være: mission, vision, strategi, handlingsplan, værdigrundlag, udvikling, markedsføring, effektivisering, midlertidig ledelse, konkurrentanalyser, events, etc. Mulighederne er mange, kontakt mig for et møde, hvis du kan se et behov!

Insourcing / Outsourcing

Mere permanente opgaver som du gerne vil have organisationen "lettet" for, kan enten in- eller outsources til M2. Det kan være markedsføring, grafisk produktion, vedligehold af online platforme, web og sociale medier, etc. En ekstra spiller på holdet, så i kan koncentrere jer om det i er gode til!

Et Work smarter - Not harder eftersyn

Få et par friske øjne der går organisation igennem, hvor I ønsker det. Kort sagt, kigger vi på om der er styr på - og samhørighed mellem det I vil, det I gør, det I kommunikerer og om alle elementer i marketing gryden er sat rigtigt sammen og udnyttes optimalt. Eftersynet afsluttes med en rapport med forslag til work smarter - not harder forbedringer.

De bedste ønsker for et forrygende 2014

M2 Reklame & Software

Erik Hawaleschka Madsen